Welkom bij de Leidse Video en Smalfilm Liga: LVSL

introfotoDe Leidse Video en Smalfilm Liga (LVSL) is de grootste film- en videoclub van Nederland. We zijn in staat gebleken om de leden enthousiast te maken en te houden voor het filmen door een boeiend programma aan te bieden voor alle leden. Afgezien van de feestdagen is er elke maandagavond wat te doen. Het seizoen loopt van begin september tot half mei.

Voor de LVSL staat voorop dat iedereen plezier beleeft aan deze hobby; niets moet en alles mag. Van alle activiteiten kan gezegd worden dat het vrijstaat of een lid er wel of niet aan deelneemt. Niemand die iemand wat kwalijk neemt.

Wij nodigen u bij deze van harte uit om op één van onze gezellige avonden langs te komen. U wordt dan verder op de hoogte gebracht van het reilen en zeilen bij de club. U kunt als aspirantlid drie (aansluitende) avonden bijwonen, waarna u kunt beslissen of u wel of niet lid wilt worden.

Verslag LVSL avond 18 december 2017

op .

Voorzitter André wijst erop dat het alweer de laatste LVSL avond van het jaar is. Hij brengt de goede wensen van het Bestuur over aan iedereen. Met Pim Perquin gaat het gelukkig goed na zijn operatie. Op 8 januari 2018 is het Nieuwjaarsbuffet, nadere mededelingen volgen.

Op 19 februari volgt de Algemene Ledenvergadering, de stukken zullen op tijd worden gepubliceerd.
Ria wordt onder groot applaus bedankt voor haar vele onmisbare werk achter de bar; hetzelfde geldt voor Hans Flick en zijn technische inspanningen.
Kaarten voor de Cinefleur zijn nog steeds te koop, schaf ze nu aan i.p.v. aan de zaal.

Final Cut Pro 10.4 beschikbaar

op .

Net op tijd voor de komst van de iMac Pro heeft Apple Final Cut Pro 10.4 uitgebracht. Deze update voor Apple’s professionele software voor videobewerking bevat een groot aantal vernieuwingen waar editors lang op hebben gewacht.

Allereerst is er ondersteuning voor HEIF en HEVC. In iOS 11 worden deze nieuwe bestandsforten gebruikt voor foto’s en video’s. Je kunt ze nu eindelijk in Final Cut importeren. Maar daar stopen de nieuwigheden niet.

Te koop aangeboden

op .

Medion PC 64 bits computer met Windows10; Intel Core i7-2600CP @ 3,40 GHz, 8,0 GB RAM, AMD Radeon HD 6570; harde schijf van 1,32 TB en een capture kaart om beelden van videoband binnen te halen. 

Kennismaken

kennismaken

Als gast mag u drie opeenvolgende LVSL avonden bijwonen. Een mooie manier om de club te leren kennen en te beslissen of u lid wilt worden.

Meer informatie

 

Onze activiteiten

activiteiten

De LVSL is een actieve club. Buiten de zomervakantie hebben we iedere week een activiteit. Op de kalender vindt u een overzicht van alle activiteiten.

Meer informatie

Bekijk onze films

filmskijken

In de Toonzaal vindt u een overzicht van films die door onze leden zijn gemaakt.

Bekijk onze films

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)