Maandag 8 november is een uitleg gegeven over de werking van de LVSL website.
Tijdens de presentatie zijn er vragen gesteld en opmerkingen gemaakt.
Daarover wil de redactie graag het volgende uitleggen.

Veiligheid website en backup
Het onderliggende programma waarmee de website is gebouwd wordt regelmatig van (veiligheids)updates voorzien. Die worden meteen door de webmaster aangebracht.
Voorafgaand daaraan wordt eerst een backup gemaakt voor het geval de update niet goed functioneert. Daarnaast worden regelmatig backups gemaakt van de website.

Cookies
De termen Functioneel en Marketing zijn afkomstig van Youtube omdat daar de LVSL films voor de Toonzaal zijn opgeslagen. Als je Youtube films rechtstreeks bekijkt gebeurt hetzelfde. Deze tekst is niet door de webmaster te wijzigen. Als je vanuit de Homepage Enkel Functioneel selecteert is het niet mogelijk films te bekijken. Dat kan alleen als je Alles selecteren kiest.
Ook kun je achteraf nog vanuit Toonzaal-Films de tekst Klik hier om marketing cookies te accepteren en deze content te tonen selecteren. Deze tekst blijft zichtbaar als Enkel Functioneel is geselecteerd. De keuze is aan de gebruiker.
Gratis websites bestaan niet!

Logo’s
De logo’s in de films die in Toonzaal staan krijgen automatisch het logo mee van het Youtube kanaal waarin de films zijn opgeslagen. Als Toonzaal-films in het LVSL Youtube kanaal staan, staat er het LVSL logo in. Films uit een ander kanaal laten een ander logo zien.
In aansluiting hierop zijn verslagen (Nieuwsarchief-Verslagen) voorzien van een tekst ‘door’ met daarachter de naam van de verslaggever. Dat is althans de bedoeling. Het gebeurt soms dat daar een andere naam staat. Wordt gecorrigeerd.

De Redactie